Wie we zijn

Over ons

Inkoop en verwerking van ijzer- en metaalafval sinds 1995

IJzer & Metaalhandel Stal uit Papendrecht is in 1995 opgericht en houdt zich bezig met de inkoop en verwerking van oud ijzer en metaalafval afkomstig van diverse klanten uit heel Nederland. Spoorgebonden sloopwerken is ons specialisme geworden, in de loop der jaren hebben wij al vele grote projecten gesloopt door het hele land. Door onze jarenlange ervaring in deze branche kunnen wij uw oud ijzer en metaal op een verantwoorde en milieubewuste manier afvoeren.

Dankzij goede service, flexibiliteit, hoge prijzen en betrouwbaarheid heeft IJzer & Metaalhandel Stal een klantenbestand kunnen opbouwen waar het trots op is!

Recycling is de toekomst!

Recycling wordt in onze toekomst steeds belangrijker, doordat grondstoffen schaars worden kost het steeds meer tijd en energie om deze delven. Met het sorteren en hergebruiken van uw ijzer- en metaalafval helpt u dus op een directe manier mee het milieu te ontlasten. Heeft u regelmatig oud ijzer of metaalafval? Laat dan geheel gratis een container plaatsen bij uw bedrijf. IJzer & Metaalhandel Stal heeft verschillende soorten en maten containers, deze worden op afspraak opgehaald of omgewisseld. Wij zijn in bezit van alle benodigde certificeringen en doen alles volgens de nationale regelgeving.